HOE WERKT HET

HOE WERKT HET

Natuurlijke Gezichts Reiniging

Hoe werkt de Ecoco Cosmetic Glove?

De Ecoco Cosmetic Glove biedt voor iedereen die zijn/haar gezicht wilt reinigen een unieke uitkomst. Als je dagelijks je gezicht moet reinigen van, bijvoorbeeld make-up, blijft het elke keer weer een hele uitdaging: het duurt lang, kost veel geld en is door de toepassing van chemische middelen zoals aceton niet goed voor het gezicht. Wat nou als je dat gewoon lekker onder de douche kon doen of in een wasbak, met alleen een beetje water? De Cosmetic Glove van Ecoco biedt deze uitkomst en is daardoor revolutionair. Bovendien kunt u de glove zo weer wassen, en spaart u mileu en portomonnee.

Het geheim achter de Ecoco Cosmetic Glove

De glove is gemaakt van zachte XXT-S microvezels die de eigenschap hebben om elk type vervuiling op te nemen. De ronde, holle vezels dringen diep in de bovenhuid en lopen vol met make-up of andere verontreiniging. Eigenschappen die bijvoorbeeld katoen of cellulose (papier) niet hebben.

Maak de Ecoco Cosmetic Glove nat met schoon water – warm of koud – en verwijder make-up snel en effectief. Er hoeven géén andere reinigingsproducten gebruikt te worden. Alleen water!

Naderhand kunt u de glove wassen met de wasmachine tot wel 90 graden. Echter, gebruik geen wasverzachter want dan lopen de holle vezels vol en verliezen ze hun werking.

Hoe werkt Ecoco

Maak de glove vochtig

Maak de Ecoco Cosmetic Glove vochtig met warm of koud water

Reinig je gezicht

Met een hele lichte veeg reinig je binnen no-time je gehele gezicht.

Hergebruik

Stop de glove in de was gebruik ze oneindig opnieuw. Goed voor milieu en portemonnee.

Ja, door de micro-vezel structuur van de Ecoco Cosmetic Glove wordt het vuil tot diep van binnen in de huid gereinigd.

Je kan de glove wassen in de wasmachine nadat je ze hebt gebruikt. Omdat het lastig is om elke dag de glove te wassen en te gebruiken is het aan te raden minimaal 3 gloves te bestellen. Zo kan je om de dag een glove wassen en gebruiken.

We geven als indicatie aan minimaal 500x wassen, maar als je er zuinig mee bent kunnen de gloves oneindig gebruikt worden

Wij geloven dat niemand vrijwillig chemicaliën op zijn/haar gezicht moet willen smeren. Waarom wordt dit wel gedaan nadat er make-up wordt gebruikt? Met slechts alleen water veeg je zo je hele gezicht schoon en houd je er geen branderig gevoel aan over.